Jak ty możesz pomóc

help1.jpg

Interesuje Cię problematyka przemocy seksualnej wobec mężczyzn i chcesz nas wesprzeć? Sposobów jest wiele:

Sposób pierwszy – bardzo potrzebny i wyjątkowo bezpośredni:

Jesteś lekarzem lub prawnikiem i chcesz pomóc? Poszukujemy lekarza – psychiatry / neurologa oraz prawnika otwartego na problematykę przemocy wobec mężczyzn (w szczególności przemocy seksualnej), którzy byliby w stanie w razie potrzeby nieodpłatnie skonsultować 2-3 osoby w miesiącu. Temat jest trudny i bardzo delikatny, ale będziesz niezwykle cennym ogniwem naszej ekipy.
Mamy już w składzie psychologa-kobietę, więc byłoby fantastycznie, gdyby znalazł się psychiatra, z którym nasi podopieczni mogliby porozmawiać „po męsku”. Psycholog-facet też się nam przyda!

Sposób drugi:

Obecnie powoli zabieramy się za poszukiwania nowego lokalu, który możemy wynająć z przeznaczeniem na siedzibę Fundacji. Masz na oku lokum, które możemy zamienić w przyjazne i wygodne miejsce, w którym poszkodowani przemocą poczują się bezpiecznie, a my będziemy mogli nieść pomoc jeszcze skuteczniej? Daj nam znać!

Sposób trzeci:

Wspieramy wszelkie inicjatywy związane z problematyką przemocy wobec mężczyzn. Masz jakiś fajny pomysł i chcesz go zrealizować? Publikacja, kampania, szkolenie, może projekt fotograficzny? Napisz, odezwij się – chętnie podzielimy się doświadczeniem i zobaczymy co możemy zrobić wspólnie!

Sposób czwarty:

Chcesz nam pomóc, ale nie masz ochoty na bezpośrednie działanie? Możesz „poratować nas” wpłatą na konto Fundacji:
FORTIOR – Fundacja dla Wielu – PL18 1140 2004 0000 3702 7743 0366
z tytułem: „Darowizna na cele statutowe”.

Sposób piąty:

Nie jesteś w stanie nas wesprzeć, ale sama idea Ci się podoba? Pokaż nas znajomym!

help2.jpg